Frokost menu

CÆSARSALAT

”Ny" klassisk ret har indforskrevet sig på menukortet: Cæsars salat! Det er en ret, der bare ikke må "fifles med". Kødet er stegt med lidt stegeskorpe, der sammen med det stegte skind fra fuglen og rustikke courtoner tilfører smag og tekstur. Parmesan i såvel den hjemmelavede dressing som i flager, der skødesløst er fordelt i salaten. Citronsaft, olivenolie, æg, Worcestershire Sauce, ansjoser, hvidløg og dijonsennep udgør dressingen, som sidder lige i skabet. Alt sammen serveret på en bund af frisk romainesalat. Det er ikke gourmet, men "gourmæt"!

Kr. 135, -

EDIT

GENLYDS-TARTELETTEN

Klassikeren serveres her med høns i asparges. Ca. 500 gr. hjemmelavet fyld. Den friske og håndbagte tarteletbund er bagt med eneret til Ekkodalshuset af Bager Dam i Aakirkeby. Da vi tilbereder denne ret fra bunden og på gammeldags manér, kan der forekomme lidt ben eller brusk fra de fritgående fugle.

Kr. 159, -

EDIT

Rejer i trængsel!

Uden for mange superlativer, men på smørstegt franskbrød, serveres en pæn omgang reje-galore med mayonnaise.

Kr. 129, -

EDIT

Varmrøget Laks

Varmrøget laks, på en bund af frisk salat, rysteribs, grønne asaparges og med tartar dressing. Hertil hjemmebagt brød og smør.

Kr. 145, -

EDIT

Sild i CALVADOS

(kun i april og maj samt september og oktober)
Smørrebrødsanretning med sild, der har ligget i Calva-lage (med hemmeligheder), sveske purré, peberrods creme, friske æbler, sprødstegt bacon, hakkede rødløg, syltede sennepskorn og calva-skum. Serveres med hjemmebagt rugbrød med æble/fedt eller smør.
Vi anbefaler at skylde efter med Calvados fra Christian Drouin!

Kr. 135, -

EDIT

EKKOISTEN – Mere ramasjang end filigran!

På hjemmebagt rugbrød lægges alt for mange og alt for rundhåndede skiver okseinderlår (eller roastbeef, som andre kalder det) fra den bedste skæring! Det skal være så mørt at det kan tygges med øjenlågene!
Derpå et spejlæg, bløde løg og hvad kokken nu ellers finder på.

kr. 159, -

EDIT

GENLYDS OKSEBURGER

Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet relish!
(Ekstra bøf + Kr. 30, -)

Kr. 129, -

EDIT

GENLYDS VEGETARBURGER

Kr. 129, -

EDIT

GENLYDS CLUBSANDWICH

Kylling i hjemmelavet karrydressing med bacon, asparges, æblestykker, løg og salat. Bemærk venligst at ingredienserne blandes på forhånd, og kan ikke adskilles ved tilberedningen.

Kr. 129, -

EDIT

PARISERBØF

Med hele molevitten: Bøf af hakket oksekød serveret på panderistet franskbrød. Hjemmesyltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, revet peberrod og æggeblomme.

Kr. 139, -

EDIT

HUSETS SILDETALLERKEN

Udvalg af husets egne sild (tre slags). Serveres med æg, tomat, løg m.m. Hertil hjemmebagt brød med smør.

Kr. 135, -

EDIT

BØRNE-MENU

(Kun til børn under 12 år) To små alm. tarteletter ("tuttelutter")

Kr. 84, -

EDIT

BØRNE-TAPAZ

(Kun til børn under 12 år) Assorteret pålæg, brød og grønt.

Kr. 74, -

EDIT

OLE STOBBES OSTEMAD

Klassikeren! Gammel ost serveret på rugbrød med Ole Stobbes hjemmelavede fedt, løg, sky og sennep. Anretningen, der mætter de fleste!

Kr. 115, -

EDIT

GLUTENFRI BOLLE

Glutenfri brød serveres for en merpris af Kr. 15, - pr. couvert som supplement for én af retterne.

EDIT

Evt. priser angives med forbehold for ændringer.


VEDR. MEDBRAGTE FØDEVARER

Vi beder gæsten bemærke, at det ikke er tilladt at indtage medbragte fødevarer og drikkevarer af enhver art i caféens område. Fødevarestyrelsens levnedsmiddelregler om sporbarhed stiller restauratøren til ansvar for sporbarhed af alle fødevarer, som forefindes i caféen ved evt. fødevarekontrol.

VEDR. AFREGNING

Venligst bemærk at der afregnes pr. bord. Vi kan desværre ikke tilbyde at opdele regningen.