menu

DEN ORIGINALE GENLYDS-TARTELET

Ca. 500 gr. hjemmelavet fyld af mundrette og håndplukkede hønsekødsstykker og en lummerlækker sovs med asparges smides i en sprød og håndbagt tarteletbund. Da vi tilbereder denne ret fra bunden og på gammeldags manér, kan der forekomme lidt ben eller brusk fra de fritgående høns.

Kr. 165, -

EDIT

Varmrøget Laks

Varmrøget laks, på en bund af frisk salat, rysteribs, grønne asaparges og med tartar dressing. Hertil hjemmebagt brød og smør.

Kr. 155, -

EDIT

CÆSARSALAT

Kødet har fået lidt stegeskorpe, der sammen med det stegte skind fra kyllingen og rustikke croutoner, tilfører smag og tekstur. Parmesan i såvel den hjemmelavede dressing som i flager, der skødesløst er fordelt i salaten. Alt sammen serveret på en bund af frisk romaine-salat.

Kr. 149, -

EDIT

GENLYDS OKSEBURGER

Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet tomat-relish "on the side". Bemærk venligst, at burgeren kan ikke dissekeres, og serveres som den er beskrevet her.
(Ekstra bøf + Kr. 30, -)

Kr. 129, -

EDIT

GENLYDS VEGETARBURGER (falafelbøf)

Kr. 130, -

EDIT

EKKOISTEN (eller "a-na-me-nam")

På et velproportioneret stk. smørrebrød smides skødeløst håndskårne roastbeef-skiver. De toppes med ristede svampe, bløde løg, spejlæg og en hjemmelavet rødbedesalat og peberrodscreme, frisk timian på toppen og lidt hjemmesyltede agurker. En hofret blandt personalet med mere ramasjang end filigran!

kr. 169, -

EDIT

PARISERBØF

Med hele molevitten: Bøf af hakket oksekød serveret på panderistet franskbrød. Hjemmesyltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, revet peberrod og æggeblomme.

Kr. 149, -

EDIT

HUSETS SILDETALLERKEN

Udvalg af husets egne sild (tre slags). Serveres med æg, tomat, løg m.m. Hertil hjemmebagt brød med smør.

Kr. 149, -

EDIT

CALVADOS-MARINERET SILD

Smørrebrødsanretning med sild, der har ligget i Calva-lage, sveske puré, peberrods creme, friske æbler, hakkede rødløg, syltede sennepskorn. Serveres med hjemmebagt rugbrød med æble/fedt eller smør.

Kr. 135, -

EDIT

STOBBES OSTEMAD - Klassikeren!

Gammel ost serveret på rugbrød med Ole Stobbes hjemmelavede fedt, løg, sky og sennep. Anretningen, der mætter de fleste!

Kr. 129, -

EDIT

BØRNE-MENU

(Kun til børn under 12 år) To små alm. tarteletter ("tuttelutter")

Kr. 84, -

EDIT

BØRNE-TAPAZ

(Kun til børn under 12 år) Assorteret pålæg, brød og grønt.

Kr. 84, -

EDIT

GLUTENFRI BOLLE

Glutenfri brød serveres for en merpris af Kr. 15, - pr. couvert som supplement for én af retterne.

EDIT

Evt. priser angives med forbehold for ændringer.


VEDR. MEDBRAGTE FØDEVARER

Vi beder gæsten bemærke, at det ikke er tilladt at indtage medbragte fødevarer og drikkevarer af enhver art i caféens område. Fødevarestyrelsens levnedsmiddelregler om sporbarhed stiller restauratøren til ansvar for sporbarhed af alle fødevarer, som forefindes i caféen ved evt. fødevarekontrol.

VEDR. AFREGNING

Venligst bemærk at der afregnes pr. bord. Vi kan desværre ikke tilbyde at opdele regningen.