Frokost menu

GENLYDS-TARTELETTEN

Klassikeren serveres her med høns i asparges. Ca. 500 gr. hjemmelavet fyld. Den friskbagte tartelet er bagt med eneret til Ekkodalshuset af Bager Dam i Aakirkeby. I denne rustikke og hjemmelavede ret kan der forekomme lidt ben fra fuglen.

kr. 129.00

EDIT

GENLYDS CLUBSANDWICH

Kylling i hjemmelavet karrydressing med bacon, asparges, æblestykker, løg og salat.

kr. 109.00

EDIT

PARISERBØF

Med hele molevitten: Panderistet franskbrød, hjemmesyltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, revet peberrod og æggeblomme.

kr. 129.00

EDIT

GENLYDS OKSEBURGER - ENKELT

Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet relish!

kr. 119.00

EDIT

GENLYDS OKSEBURGER - DOBBELT

Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet relish!

kr. 159.00

EDIT

GENLYDS VEGETARBURGER

Husets til dagen sammensatte vegetarburger.

kr. 119.00

EDIT

FISKELETTEN

Vores berømte tartelet med høns i asparges har fået en ”konkurrent-kusine”: Fiskeletten. For rejer og varmrøget laks er hovedingredienser i denne hyldest til tarteletter og til havet omkring os. Med sine 16, 3 cm i diameter er der mæthedsgaranti, også selvom den ikke er nær så bombastisk som sin "fætter-høns-i-asparges".

Modsat den alm. tartelet har vi ikke uanede kvanta liggende af fisk og skaldyr. Derfor anbefaler vi forudbestilling af denne ret - som udelukkende kan bestilles fra kl. 15:30.

kr. 169.00

EDIT

HUSETS SILDETALLERKEN

Udvalg af husets egne sild (tre slags) med æg, tomat, løg m.m. Hertil hjemmebagt brød med smør.

kr. 129.00

EDIT

OSTE-TALLERKEN

En lille ostesymfoni af dagens oste, serveret med diverse tilbehør og kiks.

kr. 85.00

EDIT

BØRNEMENU 1

To små og alm. tarteletter.

kr. 72.00

EDIT

BØRNEMENU 2

To frikadeller med rugbrød og remoulade.

kr. 69.00

EDIT

BØRNEMENU 3

Babymos i forsk. varianter (spørg tjeneren).

kr. 20.00

EDIT

GLUTENFRI BOLLE

Glutenfri brød serveres for en merpris af kr. 10, - pr. couvert.

Priserne angives med forbehold for ændringer.