Ekkodalsrom

BLEND NR. 25/2

BLEND NR. 25

BLEND NR. 24

Blend Nr. 23

Blend Nr. 22

Blend Nr. 21

Blend Nr. 20

Blend Nr. 19.

Blend Nr. 18.

Blend Nr. 17.

Blend Nr. 16.

Blend Nr. 15.

Blend Nr. 14.

En historie om hvorledes musik og forædlet rom mødes i en flaske midt på Bornholm

Idéen bag EKKODALSROM udsprang af en tilfældighed i forbindelse med sangeren og musikeren Allan Olsens første koncert i Ekkodalshuset i 2013. Allan Olsen er nemlig glad for god rom, så vi ville overraske ham med en særdeles god én af slagsen.

Vores gode ven Søren Beyer indvilgede i at tilvirke EKKODALSROM 2013 i 240 nummererede flasker. Allan Olsen skulle selvsagt have flaske nr. 001. i hyldestgave da han gik på scenen det år.

Hvad vi ikke forudså var, at 2013-rommen nærmest blev flået ned af hylderne.

Romelskere og kendere fra hele landet købte i løbet af bare to måneder hele partiet. Og værre endnu! Allan Olsen havde meldt sin ankomst igen i 2014.


Allan Olsen

Søren Beyer

Vi besluttede derfor indlede et fast samarbejde med masterblenderen Beyer om kontinuerligt at lade fremstille en EKKODSALSROM i et begrænset oplag på 240 fortløbende nummererede flasker; En tradition blev født, og således gik det til, at EKKODALSROM fik sit helt eget liv, og at Allan Olsen altid får flaske nr. 1. når han optræder i vores gamle have.

EKKODALSROM er blended af den første danske masterblender siden St. Croix var dansk, nemlig den bornholmske masterblender Søren Beyer. Søren Beyer har til sit arbejde adgang til intet mindre end otte millioner liter rom fra 29 destillerier fordelt på ni forskellige lande. Dermed kan han med sit talent som værktøj lave stort set alle de typer rom, man måtte ønske.