Ekkodalsrom Blend Nr. 25.

"120 og 10 ÅRS JUBILÆUMSBLEND"

Kun 1.002 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 555,- pr. flaske + forsendelse


 Gå direkte til bestilling 
Det er altid gode tegn, når Danmarks eneste masterblender siden Sct. Croix var dansk – nemlig den bornholmskfødte Søren Beyer - vimser rundt i Ekkodalshuset. Det gør han hvert år lige inden stæren ankommer, for sammen med os at udvælge årets blends til Ekkodalshuset. Så ved man sæsonen snart skal i gang, og at det er "førstegrøde af bliden vår".

I juni 2023 lancerede blend # 25 i maj som kom i 1.002 fortløbende nummererede flasker. Rommen er denne gang en Jamaicansk fadlagret pot-still, som Beyer selv anpriser således:

"Dette blend er sprængfyldt med smag. Den har mange flere estere og dermed flere smagsnuancer end nogen Whisky eller anden Spiritus. Nogle vil finde at rommen hidhører i den sødere ende, men stadig med alle de klassiske Jamaicanske duftnoter: Karamelliseret Ananas, Vanilje, Grapefrugt, Kakao, Kanel, Ingefær og Nødder. Smagene er sødere efter lidt tid i glasset, og her træder noter af Mango, Vanilje, Ananas og Kakao mest igennem. Eftersmagen er fyldig, varm og mellemlang. En favoritrom for undertegnede. M.v.h Søren Beyer"

Samtidig dedikeres Blend 25 ... os selv. Ikke fordi vi er selvsmagende, men fordi den varsler startskuddet på et dobbelt jubilæumsår. Dels har Ekkodalshuset 120 års jubilæum som restaurant i uafbrudt drift siden 1903! Og dels er det Joan og Christians 10 års jubilæum som værtspar på stedet. Ak, som tiden flyver!

OM ESTERE
Ved lagring af vin og andre væsker, der indeholder ethanol (almindelig alkohol), vil denne og andre alkoholer efterhånden gå i forbindelse med vinsyre og forskellige frugtsyrer og danne estere, der giver produktet velsmag. Det er den reelle forklaring på, at årstallet på flasken kan medføre en højere pris.

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.


Bemærk venligst følgende vedr. bestilling/reservation:

Ekkodalsrom kan kun bestilles til forsendelse. Man kan derfor ikke reservere, forudbetale eller forudbestille til afhentning i forretning. 

Af principielle grunde og pga. mængden af bestillinger/plads kan vi ikke modtage penge for varer, der ikke er ekspederet med det samme.

Køb kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en pakkeseddel, hvorefter flasken sendes inden for 4-5 hverdage.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.


Bestilling til AFHENTNING

Husk at betale rommen med det samme via Mobilepay når du bestiller til afhentning, da den ellers ikke bliver sat til side til dig.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Bestilling til FORSENDELSE

Rommen sendes kun til danske lokationer. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.