SERVICEMEDDELELSE

Modsat af hvad de fleste tror, har restauranter endnu ikke fået lov at åbne på Bornholm. 

Det sker muligvis først efter påske. Indtil da har Ekkodalshusets kiosk åben fra tirsdag - søndag kl. 11:00 - 16:00. Her serverer vi bl.a. husets hjemmelavede Genlyds-suppe som ”ta-mæ”: En flødelegeret porre/kartoffelsuppe med sprødt bacon på toppen og en pølse fra Bornholmerslagteren.

Derudover er der selvfølgelig KrølleBølle Is, frisk fadøl, sodavand, slik, snack med mere. 

De glade rødkindede vandrere i Ekkodalen kan altså stadig fouragere i Ekkodalshusets kiosk, hvor et interimistisk ”folkekøkken” byder på lidt af hvert. 

Op til påsken, og indtil vi genåbner, vil der kunne bestilles tarteletter som take-away fra og med 26. marts her på siden. 

Ses vi?

BORDBESTILLING

Bordreservationer til restauranten er mulig fra d. 3. marts her på hjemmesiden. 

-Det kan ske på linket her: Reserver Bord

De verserende restriktioner giver os dog lidt udfordringer, som vi beder gæsterne have forståelse for. 

Det bliver fx. kun muligt at bestille bord til udendørs seating fra 6. april, hvoraf langt de fleste seatings er under parasoller. Bemærk venligst at bordene (firmands borde og seksmandsborde) IKKE rykkes sammen, uagtet gæsterne kommer sammen i grupper. Vi tilstræber selvfølgelig at sætte gæsterne ved borde ved siden af hinanden.

Der kan IKKE reserveres bord indenfor endnu, da vi ikke kender de udfordringer restriktionerne giver mht. seatingsplaner, afstandskrav osv.   

Vi glæders os rigtig meget til at se jer 😊

Julesnaps 2021

Reserver Bord

Events

Ekkodalsrom

NYHEDSBREV

Kontakt

Gavekort

Stemningsbilleder

Hunde er velkomne