Ekkodalsrom Blend Nr. 21.

"ANDERS BLICHFELDT"

Hyldestblend

Kun 399 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 585,- pr. flaske + evt. forsendelse


 Gå direkte til bestilling 
Man har ikke meget at skulle have sagt, når man har en berømt masterblender til at blende en rom for sig. Man diskuterer nemlig ikke smag med en masterblender! Man siger bare "ja, tak" når den eneste masterblender i kongerigets historie lader forstå, at rommen er klar!

Blend 21 er med Beyers anprisning "en sød, mahognigylden rom fra Guatemala med indsmigrende dufte af crème brulé, karamel, kakao og tørrede appelsiner og hvor de fyldige noter går igen i smagen. En behagelig og drikkevenlig rom for kenderen og den uprøvede"

Én ting kan vi dog selv bestemme! Og det er dedikationen af blendet. Vi følger nemlig traditionen med de foregående 20 blends, ved at hylde en person, der i sin vandel har haft en stor betydning for Ekkodalshuset historie.

Det kunne fx være frøkenerne, der bestyrede huset i 40'erne. Eller det lokale postbud, som har besørget post hertil i næsten 40 år, og som endnu mere tålmodigt prøvede at lære værtsparret bornholmsk. En tidligere chefredaktør for den hedengangne avis Bornholmeren, er også imellem. Og en forfatterinde (Sara Blædel). Eller musikeren Allan Olsen, som var vores første optrædende musiker tilbage i 2013.

Der er kendte imellem, bevares. Men også de mere ukendte og mest lige så betydningsfulde mennesker, som alle på én eller anden måde har bidraget væsentligt til husets 120-årige historie.

Blend #21 dedikeres til en person, der i kærlighed til stedet rakte en hånd frem og hjalp os, dengang vi var ved at etablere os som et spillested. Han havde været her før og optrådt solo. Men det var først da forsangeren i Big Fat Snake tilbød at lade "slangerne" spille her, at vi for alvor fik fodfæste i spillestedsbranchen.

Big Fat Snake spillede dengang på de største festivaler, men bandet var ikke "større" end at de også tilbød at spille i vores ydmyge gemakker. To år i træk leverede bandet kæmpekoncerter, der stadig gungrer i Ekkodalen. Siden har dørene stået åbne i musikbranchen, og mulighederne har vist sig for det lille spillested i Ekkodalen.

For det hylder vi med dette blend #21 Anders Blichfeldt. En god og givende ven af huset, uden hvis hjælp vi nok ikke var kommet nær så lang som spillested. Vi glæder os til at give ham flaske nr. 001 på scenen d. 7. august, hvor han spiller for en totalt udsolgt koncert.

Tak Anders!

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.


Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken enten sendes eller stilles på lager indtil 1. oktober 2022 med kundens navn til senere afhentning.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.


Bestilling til AFHENTNING

Husk at betale rommen med det samme via Mobilepay når du bestiller til afhentning, da den ellers ikke bliver sat til side til dig.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Bestilling til FORSENDELSE

Bestilling til forsendelse bliver ekspederet og afsendt inden for et par dage efter vi har modtaget din mobilepay-betaling. Påregn venligst op til seks dages ekspeditionstid. Rommen sendes kun til danske lokationer. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.