Ekkodalsrom Blend Nr. 19.

"Wolff"

SEMPER PROGREDIENDUM

Kun 637 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 535,- pr. flaske + evt. forsendelse

I anprisningen fra Søren Beyer hedder det: "Rommen er et blend af potstill rom fra Jamaica og Nicaragua. Den har enindsmigrende sød duft af Ananas og Mango, som forsætter videre i smagen, hvor også noter af hvid peber og finsk lakrids kommer til. Eftersmagen er cremet, fyldig, fed og lang. En yderst drikkevenlig og karakterfuld rom”.

Ekkodalsrom Blend Nr. 19, bliver som de foregående blends, dedikeret til en person, som i sin vandel har haft en stor indflydelse på restaurant Ekkodalshusets historie, og de personer, der arbejdede her. 

Så i lige linje efter Frk. Larsen og oversgt. P.K. Rasmussen, Ole Magnus Stobbe og sangeren Allan Olsen, bliver det denne gang Elly og Søren Wolff.

Elly og Søren var blandt de første leverandører til Ekkodalshuset efter de nuværende ejere overtog det i 2013. Som nytilflyttere oplevede vi en oprigtig og tillidsfuld velkomst blandt mange af vores kommende samarbejdspartnere, heriblandt - og i særdeleshed - fra ægteparret Wolff, der drev en vinbutik i Aakirkeby, og som blev hovedleverandør af vine til restauranten. Den dag i dag – 8 år senere – leverer Wolff stadig enkelte vine til Ekkodalshuset fra VinLageret i Aakirkeby. 

Søren Wolff, der er uddannet journalist og tidligere mangeårig chefredaktør på den socialdemokratiske avis Bornholmeren, havde i mange år efter sin exit fra mediet en eksklusiv vinbutik på torvet i Aakirkeby. Den drev han sammen med sin nu afdøde hustru Elly, der oprindeligt var sygeplejerske. Og faktisk var ægteparret Søren og Elly den egentlige årsag til at Ekkodalshuset i dag – otte år efter – sælger Ekkodalsrom. For det var gennem Søren og Elly, at vi fik kontakt med masterblenderen Søren Beyer; En kontakt der hurtigt udmøntede sig i et samarbejde om Ekkodalsrom. 

Søren og Elly er kendt på hele øen. Ikke mindst for deres positive engagement i samfundet omkring dem. Altid givende, positive og milde, men med en fast klangbund af karakter. Aldeles ligesom Ekkodalsrom blend#19.

Med dedikationen af dette blend ønsker vi at takke Søren og Elly for samarbejdet, og ikke mindst for deres hjælp til de vaklende nytilflyttere til Ekkodalshuset tilbage i 2013. 

PS: Rommen bærer undertitlen SEMPER PROGREDIENDUM, som er Søren Wolffs devise. Vi udlægger det i betydningen ALTID FREMAD, der jo i den grad kendetegner Søren, som vi kender ham.

M.v.h

Joan og Christian

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken enten sendes eller stilles på lager indtil 1. oktober 2022 med kundens navn til senere afhentning.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.