Facebook
De sociale medier kan være tidsrøver. Ja, de kan ligefrem gøre os asociale, mener nogen.
Men bruges de rigtigt kan de også hjælpe os til at øge kontakten med hinanden og endda give os notifikationer om ting, der interesserer os.
Facebook er én af de mulige medier, hvor vi selv kan vælge hvem og hvad der skal tilgå os af informationer.

Ekkodalshuset har sådan en Facebook-side. Og den er godt nok blevet brugt flittigt, hvis vi selv skal sige det.
Snart 3.000 gæster og ”følgere” har klikket ”synes godt om”, og det er vi helt overvældet af. Og glade for. For vi er glade for vores gæster.

Det skaber en mulighed for os til at kommunikere med hinanden, også når gæsten ikke er i restauranten.
Mange faste gæster / turister ”ovrefra” følger med i, hvad der sker i Ekkodalen (og det er ikke så lidt) via vores Facebookside. Men også mange herboende er med og får besked, når vi lægger en post op på siden. Særligt stamgæster har stor glæde heraf, da de på nært hold følger med i nye tiltag, menuer og ikke mindst vores intimkoncerter.

Tag nu fx vores intimkoncerter, hvor der er et stærkt begrænset antal billetter. Mange af dem bliver faktisk udsolgte måneder før, alene på grund af sidens ”følgere” som napper billetter umiddelbart efter vi lægger dem op på siden. Og det vil sige, at dem som ikke er med på siden alt for ofte opdager for sent at vi har en koncert med fx Anders Blichfeldt, Erik Grip eller Allan Olsen.

Da vi selvfølgelig gerne er ”dus” med vores faste gæster og andre interesserede på førstehånd, er det nu blevet således, at koncerter og andre aktiviteter ofte kun lægges op på Facebook. Og derfor foreslår vi at stamgæster eller interesserede i Ekkodalshusets gøren og laden hopper ind på vores Facebookside og tryk på ”synes godt om”.

Vi er selvfølgelig glade for at mange ”synes godt om” Ekkodalshuset, men det er altså ikke kun derfor vi foreslår at ”like” os. Det er simpelthen fordi, at det er en direkte kommunikationsform, som giver os mulighed for at tilføre vores gæster de aktuelle og/eller relevante informationer om stedets aktiviteter. Og hvis ikke vores stamgæster og interesserede skulle informeres på førstehånd, hvem skulle så ;-)

Vi kan godt lide vores gæster. Og håber at du/I også vil ”synes godt” om Ekkodalshuset på Facebook.  

Er du overtalt, kan du like, dele, følge og anmelde os nederst på alle sider.
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Venligst bemærk køkkenet lukker kl. 15:45 når sidste seating er ekspederet
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk