AKADEMIET VÆLTER EKKODLASHUSET


 DAGE   TIM   MIN   SEK

Ekkodalshuset d. 28. juli 2023 kl. 19:00

Køb billetten her

Som en anden samling professorer og elever ud i musikalitet og performance, drager AKADEMIET i sommeren 2023 på tour. På holdet ses prominente artister som eksempelvis Knud Møller, Ivan Pedersen, Nikolaj Christensen, Ester Brohus, Rie Rasmussen, Alex Nyborg Madsen og Rikke Thomsen, som bakkes solidt op af et velspillende band. 

Det ligger ligesom i bandnavnet “AKADEMIET", at der skal undervises lidt. Ikke på den gammeldags måde med kæft, trit og retning, men mere på den kærlige og omfavnende måde. Der undervises i fagene musikhistorie, musikudførelse og omvendt smagsdommeri ;-). Fælles for alle Akademiets medlemmer er, at de har en mere eller mindre åbenlys forkærlighed for americana, roots og country. Derfor bliver det i 2023 muligt at opleve nogle af disse artisters store hits, glemte sange og nye klassikere tilført både mandolin, "rooty” feeling og kæmpekor. 

Sidst men ikke mindst vil hele koncerten blive afviklet med alle mand på scenen samtidigt. Alt denne dag vil være håndspillet og mundsunget.

Akademiets mere end 300 års sammenlagte erfaring på livescenen, og deres enorme mænge af awards, afkræver en vis form for respekt, men vigtigst af alt skal vi huske på, at det hele bare er for sjov.

Det bliver en aften publikum sent vil glemme.


OPEN AIR Koncert - Adgang fra kl. 18.00

Der er u-nummererede siddepladser.


Billetter kan købes på ticketmaster eller på følgende steder:

  • Bornholms Velkomstcenter (Rønne)
  • Kulturbutikken (Rønne)
  • Svaneke Gaarden (Svaneke)
  • Expert Nexø Radio Tv (Nexø)
  • Turistkontorerne I Allinge og Nexø og Destination Bornholm i Rønne