Kære gæst,

I takt med "førstegrøde af bliden vår" åbner vi for Søndagshygge-brunch i Ekkodalshuset om foråret. Mange benytter muligheden for at få en frisk start på dagen - evt. kombineret med en vandretur i dalen.

Ekkodals-brunchen er en 2,5 meter lang buffet med en blanding af frokost og morgenmad og omfatter bl.a.: Flere slags hjemmelavede sild, pølser, bacon, scrambled eggs”, pålægsfad, laks/rejer, lun leverpostej med surt, oste og druer, brød, pandekager (med lidt Svaneke øl), wienerbrød, honning, marmelader, Nutella, Juice - kaffe - te ad libitum, frisk frugt med mere.

Brunchens varighed er 2,5 time fra kl. 09:00 - 11:30, og det er en god idé at komme med fra starten da vi rydder buffeten kl. 11:00 for at gøre klar til frokostrykket kl. 12:00.

Vores små gemakker rummer kun 45 pladser, og der er næsten altid udsolgt. Så vi anbefaler hurtig tilmelding og bordreservation, som kan ske på linket her: [Reserver Bord]. 

 Du kan inde i online-bookingen altid se om der er flere pladser kl. 09:00 til brunch. Kan du ikke booke kl. 09:00, er det fordi den er udsolgt.


Priser:
Voksne 12+ år betales kr. 165,00 pr. couvert inkl. kaffe/te/juice/kakaomælk ad libitum.
For børn i alderen 6-11 år betales kr. 129,00 pr. couvert inkl. kaffe/te/juice/kakaomælk ad libitum.
For børn i alderen 2-5 år betales kr. 69,00 pr. couvert inkl. kaffe/te/juice/kakaomælk ad libitum.

Vi ses til en tidlig omgang morgenhygge i Almindingen