Støt Tidendes kamp for overlevelse:

HVAD KOMMER DER AF INGENTING

Vi er ”De snart Hundrede”. Vi opfordrer hundredevis af Bornholmere til at tegne abonnement på Tidende for at sikre avisens overlevelse.

Læs bl.a. denne artikel fra Dansk Journalistforbund fra 18. oktober, hvor sagen tegnes op:

Nødråb fra Bornholm: ”Hvis politikerne ikke gør noget nu, så dør vores avis” (journalisten.dk)

Hjælp Tidende:

KAN VI BLIVE ”DE TUSINDE”?

”De snart Hundrede” er ikke ude på at kritisere andre medier på Bornholm. Men vi mener, at den nuværende medieaftale sætter et privat publicistisk dagblad som Tidende under pres. Det kræver handling – ikke yderligere kritik. For faktum er, at Tidende gradvis gennem årene ikke har haft en chance for at holde momentum p.g.a. de skævvredne markedsvilkår og den enorme støtte til andre mediehuse. Vi kan ikke stiltiende se på. Hjælp os med at hjælpe vores avis til at genstarte motoren. Kan ”De snart Hundrede” blive til De Tusinde? 

Lad os beholde en lokal forankret, kritisk og journalistisk avis, der formidler nyheder til, af og for dem med kærlighed til Bornholm.

Kan Bornholm undvære en kritisk avis i vores demokratiske selvforståelse?

KAN VI NÅ DET?

Ja, hvis du hjælper

Du kan som virksomhed hjælpe, ved at tegne skattefrit abonnement til dine medarbejde eller bidrage til vores planlagte støtteannoncer i Tidende. Vi sigter efter 40 helsidesannoncer over 20 uger. 

Vi skal bruge kr. 200.000 til formålet. Vi skyder aktiviteten i gang, når vi når 100 tilmeldte virksomheder, der hver bidrager med kr. 2.000,-

Afregningen for bidraget sker direkte med Bornholms Tidende. 

Vil du være med, så udfyld formularen herunder. Hver en krone tæller, og vi håber, at du kan se ideen i bevare avisen til fordel for det tomme ingenting, der er alternativet.Ja, tak. Vi er med på et engangsbidrag til kampagnen på kr. 2.000,-

HJÆLP VORES AVIS