LAD OS STØTTE OP OM VORES LOKALAVIS

Hvad er et erhvervsliv uden en avis?

Det er hårde tider for alle, og vores lokale dagblad er særligt udfordret. Omlægning af mediestøtten lader vente på sig, annoncemarkedet er ramt af energikrisen, og forbrugerne sparer, hvor de kan til el-regningen. 

Det vil være katastrofalt hvis vi mister vores uafhængige dagblad, hvilket fagbladet Journalisten sidste år skrev en artikel om. Den kan du læse her:

Nødråb fra Bornholm: ”Hvis politikerne ikke gør noget...” (journalisten.dk)

Et fælles og uafhængigt dagblad er vigtigt for vores Bornholmske samfund og fællesskab. Kun ved at have kritiske journalister og fælles historier, kan 1+1 bliver til mere end 2 på Bornholm. 

Sidste år samlede 90 bornholmske virksomheder sig i en fælles annoncekampagne ”Vi de 90”, som satte skub i Tidende og hjalp med både annonceomsætning og flere solgte abonnementer.

I år vil vi forsøge at give Tidende et skub igennem krisen med en fælles kampagne for at tegne erhvervsabonnementer. Tidende sælger erhvervsabonnementer på tidende.dk og e-avisen fra 2.388 kr. pr. år. Den bedste måde at støtte avisen er ved at tegne et abonnement til en eller flere brugere.


Ekkodalshuset og en kreds af virksomheder vil derfor opfordre jer til at abonnere på Tidende med et erhvervsabonnement til 2.388 kr. Derfor har Ekkodalshuset indrykket en annonce i Tidende for projektet med de første seks firmaer, som er med i gruppen. Tidende har lovet, at de vil genindrykke annoncekampagnen på en helside for hver 10 virksomheder, der vil være med.

Skal vi se, hvor mange vi kan blive for at styrke Bornholm?

Vil du være med blandt de virksomheder, som bakker vores avis op, da udfyld formularen herunder. Din tilmelding sendes automatisk videre til Tidendes kundeservice, der opretter abonnement og sender jer en faktura.

Tak for på forhånd!

Bedste hilsner
Ekkodalshuset


HJÆLP VORES AVIS