"Shu-bi or not Shu-bi" - HAVEFEST
- i Ekkodalshuset d. 13 august 2019
Ekkodalshuset har arrangeret en HAVEFEST med Shubberne. Der skal synges igennem og danses til alle hitsne fra dengang far var en lille pige. 

De tre Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen og trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen er ankermændene bag Shu-bi or not Shu-bi. Bandet spiller Shu-bi-dua’s største og mest elskede hits som de blev skrevet og indspillet med den velkendte lyd fra de kronede dage, og ikke mindst galskaben og den fanden-i-voldske fremtoning på scenen.

Alt sammen ting som sender tankerne tilbage til storhedstiden.

”Det er som at blive ført tilbage til dengang” siger publikum efter koncerterne. Foruden de tre gamle ”Shubbere”, består bandet af de to benhårde musikere og Shu-bi-dua connoiseurs: Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas) og sammen skaber de et brag af en Shu-bi-dua fest.Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger: "Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”
 
OPEN AIR
Doors: 18:30 - Show: 19:30
Medbring gerne egen festivalstol

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes på følgende udslagssteder:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Turistkontorene i Aakirkeby
• Turistkontorene i Allinge
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svaneke Gaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)


Vedr. bespisning til koncerterne:

Modsat tidligere år ved koncerter har vi ikke koncertmenuer på de aftener hvor der er koncerter. Til gengæld udvider vi vores åbningstider i caféen så der kan bestilles bord senest kl. 17:30. Her kan man blive siddende indtil koncerten starter i haven. Køkkenet lukker ned kl. 18:00 hvorfor sidste bookingtid er kl. 17:30. Dermed kan dagens sidste bestillinger tilgå køkkenet inden kl. 18:00: Der kan bookes borde både indenfor i restauranten (max. 50) samt udenfor på terrasse mod Ekkodalen (der er parasoller, men ikke alle kan sidde under dem, og de pladser kan ikke reserveres).
  
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Venligst bemærk køkkenet lukker kl. 17:15 når sidste seating er ekspederet
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk