Søren Krogh
- i Ekkodalshuset d. 26. maj 2018
Vi gentager succesen fra de fire, og inviterer Søren Krogh til Ekkodalshuset, hvor han efterhånden har sit helt eget faste publikum på klippeøen.

”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Søren Krogh, da han modtog Danish Music Award – folk-prisen som årets sanger … og fortsatte:
”Men måske mere som historiefortæller…” Og der er nok noget om snakken.
Selvfølgelig synger Krogh til sine koncerter, men han snakker og fortæller næsten ligeså meget mellem sange – og han gør det virkelig underholdende – på den måde som kun vendelboer kan gøre det.

Søren Krogh har gennem sin karriere spillet mere end 2.000 koncerter, udgivet 8 cd´er og modtaget to Danish Music Award-priser; først som årets komponist/sangskriver i 2013 og senere i november 2016 som årets sanger.
Desuden fik han også Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen i 2011 for sit arbejde med danske sange. Krogh er særdeles underholdende og insisterende på nærværet med sit publikum. Og at han så også stammer fra Vendsyssel forklarer måske, hvorfor han tit er blev nævnt som Niels Housgaards arvtager.

Kroghs 8 cd´er er alle blevet modtaget med glimrende anmeldelser: Bla. 3 digter plader med sange af hh Knuth Becker, Jeppe Aakjær og senest Piet Hein.

Bl.a. skrev pressen: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave” - Peter Nørgaard, Ekstra Bladet /// ”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner” - Rikke Carlsson, Arbejderen /// Moderne viser – et fremragende tidsbillede ****** - Jens Andersen, Midtjyllands Avis

Med sig på scenen har han guitaristen, Janus Bechmann, som i mange år har været guitarist for en lang række danske solister, og har desuden boet og spillet i nogle år i USA.

Koncerten inkluderer bespisning, og der er maks. 45 pladser.
NB: 
Hvis gæster ønsker at sidde sammen men har købt billetter i forskellige navne, er det vigtigt at gæsten 2-3 dage forinden koncerten kontakter Ekkodalshuset, og oplyser hvem, der skal sidde sammen med hvem. 
Alternativt kan en gruppe af gæster købe billetterne i ét navn, idet vi sætter bordplanerne efter billetlugens oversigt over solgte billetter.

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Bornholms Velkomstcenter • Expert Radio & Punkt1 Tv, Nexø • Svanekegården

Stemningsbilleder fra koncert
Mortens Aften 2017 i Ekkodalshuset

 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk