Det sker!
 • Erik Grip

  Erik Grip

  d. 30. juli 2018

  Erik Grip gæster for femte år I træk Ekkodalshuset, hvor han I de forgangne fire år har spillet for total udsolgte huse.

  Han har simpelthen spillet sig ind I vores hjerter og rygmarv gennem den 52 år lange karriere.

  Og publikum svigter ham aldrig.

 • Rugsted og Kreutzfeldt

  Rugsted og Kreutzfeldt

  d. 02. august 2018

  Det bornholmske publikum har altid stået trofast bag Rugsted & Kreutzfeldt når de gæster øen. Gensynsglæden er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo til alles begejstring leverer et mix af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound!

 • Big Fat Snake

  Big Fat Snake

  d. 05. august 2018 (UDSOLGT)
   
  For andet år i træk spiller det legendariske slangeband på Resonans-scenen i Ekkodalshusets gamle have. Med sig bringer såvel nyt materiale som hittene fra deres enorme bagkatalog.

  Det er kvalitet! Det er post til tiden! Det er vuggende hofter og musik med hjertet!

 • Shamrock

  Shamrock

  d. 07. august 2018

  Er du til irsk folkemusik? Så glæd dig til vi får besøg af Shamrock, hvor 2 x McLaughlin & SE Larsen sætter vand over til en irsk aften med romantiske ballader, rå pubsange og glade, mundrette syng-med-sange, som næsten alle kender.


 • Ann Mette Elten duo

  Ann Mette Elten duo

  d. 09. august 2018

  Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med ”Hjem til Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som ”Ude på det blå ocean”, ”Ta’ kæresten i hånden” og ”Jeg elsker dig som vinden blæser” samt de fire succesfulde Let’s Dance albums.

 • Shu-bi or not Shu-bi

  Shu-bi or not Shu-bi

  d. 11. august 2018

  I slutningen af 2015 mødtes to gamle Shu-bi-dua medlemmer i det gamle øvelokale i Ordrup. Den ene var Bosse Hall Christensen, som i 1973 var med til at grundlægge Shu-bi-dua og som var bandets trommeslager, tekstforfatter og sprællemand på de syv første albums.


 • Ivan Pedersen

  Ivan Pedersen

  d. 13. august 2018
   
  Blandt de meget få, der gennem to menneskealdre har holdt skruen i vandet i den danske musikbranche, er der endnu færre, der som Ivan Pedersen kan fejre sit 50 års jubilæum og fremvise en gennem alle årene kontinuerlig fuld kalender, og et generalieblad så musikalsk...

 • Jonny Madsen Band

  Jonny Madsen Band

  d. 15. august 2018

  Det er mange år siden Johnny Madsen sidst gæstede Bornholm. Så der er i den grad underskud på Madsen-kontoen herovre på klippeøen. Derfor er Ekkodalshuset stolte af at kunne præsentere en levende dansk legende. Intet mindre.
   

 • Én Over / Én Under

  Én Over / Én Under

  d. 19. september 2018
   
  Ekkodalshuset har arrangeret en september-aften I selskab med en af Danmarks bedste vokalgrupper "Én over Én Under”. Det bliver en aften i selskab med tre blændende sangere og en snes fantastiske sange. Forinden serverer vi en koncert-buffet for de max. 45 gæster, som der er plads til.

 • Viggo Sommer

  Viggo Sommer

  d. 09.+10. november 2018

  Fire gange tidligere har Viggo Sommer gæstet Ekkodalshuset, som efterhånden må betegnes som hans bornholmske hjemmebane. Alle koncerter har de foregående år med Sommer været totalt udsolgte, så der er ingen vej uden om den herre nattergal i 2018.


 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk